Pelik..pelik

semalam kamil jumpa satu site akademimaya.tripod.com, yang peliknya site ni mempergunakan nama bapak (haji zailani bauk) dan nama kang ram (prof madya ramlan zailani)..menurut site tersebut, hj zailani telah 30 tahun mengajar di singapura dan adalah idea beliau akademimaya ditubuhkan. 😮 entah la, mungkin dah takde idea @ nama menteri nak dipergunakan, nama bapak aku pun jadi la..macam-macam hal manusia ni. aku expect budak ni setakat buat experimen buat web je kot. wallahu a’lam..

ectract dari site tersebut
[code]
This tuition center is the idea from Tn. Hj. Zailani Bauk , a pension teacher from Hutan Melintang, Perak. He stay at Singapore for most 30 years teached at Singapore High School in 1960 to 1990. Thought that Singaporeans students need more source to get excellent result in their examination and gain the Singaporeans to open their eyes in information technology, Tn. Hj. Zailani and his eldest son, Professor Ramlan Hj. Zailani planned to develop a tuition center
[/code]

Leave a comment

Tinggalkan Jawapan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.