satu setengah hari di kampung

Alhamdulillah, dapat juge aku balik kampung bulan ni..baru balik dari kampung,
Hari jumaat malam tu cam biase naik bas pukul 1..perjalanan waktu malam penuh dengan ketenangan, sedar2 dah sampai pudu 5.am. dari pudu ke sabak bernam naik bas pukul 8a.m. bapak & mak ambik kat sane, diorang memang keluar hati tu.sampai rumah 11.45 a.m.

Malam tu majalah 3, diorang buat lawatan ke kem sabra shatilla kat lubnan. sayu,
Mengimbau kembali sejarah kekejaman Israel ,penyembelihan beramai-ramai oleh tentera kejam zionis pada 16 september 1982. serangan yang diketuai oleh menteri pertahanan masa tu , ariel sharon yang kita semua tau sekarang menjadi pemimpin tertinggi di negara haram israel. dengan manusia berhati binatang camni ke yang kita kononnya ingin membuat perjanjian damai? lupakan je mimpi indah camtu, tiada lagi jalan perdamaian dengan mereka..kalau ada pun hanyalah topeng2 yang dicipta untuk menutup sebuah realiti..wallahua’lam.

Keadaan ofis sekarang agak sibuk, so nak cuti pun kene pk 3 4 kali la. minggu depan kene buat presentation finance quarterly performance review, camne nak goreng agaknye..tawakkal je la..

Leave a comment

Tinggalkan Jawapan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.