Balik dari genting

Hari rabu minggu lepas, aku pegi ke Awana Genting, ade meeting quarter 1 performance review kat sana, mula2 aku kene present, tapi last2 minute, tak kene, so aku pegi sane sebagai observer je la..pegi dengan one of my colleague..

Habis program, berjalan2 la dulu ke theme park, first time try space shot, mase mula2 “diturunkan tetiba” tu rase macam jantung tertinggal kat atas. camtu kot rasenye orang jatuh bangunan.pastu naik roller coaster etc2, kecik2 dulu tak berkesempatan nak main.. tapi sayang gak, tempat lawa camtu jadi pusat perjudian..

Balik dari genting , budak ofis aku yang aku tumpang tu ade program kem motivasi UPSR kat kem semuji, so aku pon terikut la join diorang same, best gak melayan budak2 nih. blaja BM, SAINS, MATH, BI, rasenye kalo aku amik UPSR skarang pon belum tentu boleh dapat 5A, especially sains (sekolah rendah dulu tak blaja, ade Alam & Manusia je)..program tu sampai la hari Ahad..

Sesekali jalan2 ni best jugak 😀

Dah seminggu tak berinternet, sebab modem & switch musnah sebab excess voltage, ade satu malam tu kilat sabung menyabung, gadget tak tutup..lain kali kalo ade kilat tuh pandai2 la tutup ye..

Leave a comment

Tinggalkan Jawapan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.