Categories
Aktiviti

Balik course..

Course hari tu ok le, the speaker shown that she knows deeply about the subject matter. balik dari KL, try carik ofis jamal amin, tak jumpe, dah pindah ke mana pulak diorang ni. Tekak tengah sakit, nak bercakap @ menelan rasa kurang selesa sket.. alhamdulillah, ujian itu adalah tanda Allah sayang akan hamba-Nya..

semenjak dua menjak ni banyak peristiwa² disebabkan dipanah petir..satu peringatan direct dari Allah untuk kita..

Minggu lepas & minggu ni, jauh juge aku bermusafir. minggu depan pun berjalan lagi insyaAllah.. mak & bapak dijangka balik 13 mei 2006

countdown..27 days to go, moga aku nanti dapat jadi suami yg soleh, rumah tangga kami diredhai Allah sentiasa.. amiin

Tinggalkan Jawapan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.