Alhamdulillah

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Alhamdulillah, after more than one year down due to scripting error, finally sidik.org is back, with new server www.internet-webhosting.com which means that this is the third web server since the first day of sidik.org (not included local server laa – my classic PC) But now I prefer to use ready-made web application […]

Selamat hari lahir yang ke 24 isteriku @};–

Kasihmu Amanahku Pernikahan menyingkap tabir rahsia Suami isteri inginkan keluarga yang bahagia Dan mengharapkan sebuah bahtera indah Untuk bersama belayar ke muara Pernikahan, menginsafkan kita Perlunya iman dan takwa, meniti sabar dan redha Bila masa senang syukuri nikmat Tuhan Susah mendatang tempuhi dengan tabah Isteri janji telah dipateri Diijab kabulkan dan dirahmati Detik pertemuan dan […]

..status : married :) alhamdulillah

gambar² lain sila ke http://zaitun.net, galeri keluarga hj zailani yg dibangunkan oleh ahmad kamil zailani..sementara ni payah gak nak jumpe internet.. Kronologi Jumaat 2 Jun 2006 10.00 a.m. bertolak dari perak, bawak anak² k.shimah (tiqah,tina & aizat) 03.00 p.m sampai ke inderapura country resort, a.long pun sampai dari JB 10.00 p.m semua adik-beradik yg pegi […]

Seminggu lagi pergi ke Pekan Insya-Allah

Seminggu lagi, family aku akan mengadakan rombongan meminang ke Pekan insyaAllah, asal dulu cadang nak pegi semalam (sabtu 24/9), lepas tu ditangguhkan ke (2/10). Elok juga ditangguhkan, sebab lepas tu baru dapat tau skolah2 ganti akan dijalankan pada setiap hari sabtu. maknanye cekgu2 takkan available pada hari sabtu (majoriti kakak², ipar² aku cekgu) Persiapan setakat […]

duk sengsorang kat umah

camne da..mak & bapak g kluar jenjalan….aku duk rumah jek..tapi tadi camne table kewlbook aku boleh terdelete…ampes betul la…silap..amende Ni????????????????????? kire bole la,tunggu duwet masuk la baru bayar hosting ni nanti..aaa..cuti dah nak abis…malasnyeee…… aaaa..ape lagi aku nak cerita ek..haaa…server ni ntah pape la..tak setting path untuk session…tapi aku dah guna teknik baik..