Categories
Aktiviti

Google Earth

PERMATA, Bangi (image not available)
Kolej Tun Perak (image not available)
Kolej 12 (image not available)

jadi, bile anda berjalan2, mase tu mungkin gambar anda sedang ditangkap dari satelit..hmm 😮

hari isnin – rabu semalam, aku kat PERMATA, oleh kerana hostel full, terpakse duduk kat marriot, pegi & balik tumpang my colleague, 1st day tu aku pegi tumpang en najib, instructor dari INSTEP

balik dari permata tumpang azmin PGB, sampai komuter serdang, sampai Kuantan 9.30. hujan lebat, tengok2 kat moto, helmet sudah takde, sabar je la.. for the second time, helmet apollo aku tu pon nak curik bebudak ni

Tinggalkan Jawapan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.