Musim orang kawin datang lagi :p

Macam biase, bila tiba cuti skolah, kengkawan pun kawin sorang demi sorang.
Slamat pengantin baru kepada ex-classmates smapk aku, najihan, haslina, faizal yang akan melangsungkan perkahwinan 20/11/2005, 27/11/2005, 4/12/2005, skulmet izzuddin faisal esa (tarikh tak tau g), college-mate, syakir (10/12/200), practical-training-mate, kak DJ (11/12/2005). (berapa banyak *mate daa) moga perhubungan yang dibina kekal bahagia, diredhai Allah hingga ke syurga. Mintak maaf ade jemputan yang tak dapat dipenuhi… (sedar; memenuhi jemputan adalah satu kewajipan), so kepada kengkawan yang dah lepas tu doa²kan la juge yang belum ni :p

Kat pantai timur ni cam biase la bila hujung tahun, musim tengkujuh.. first time aku duk kat pahang mase musim hujan ni, dari kelmarin hujan turun tak berenti-berenti.subhanallah..musim berubah² camni ramai la orang demam

Musim hujan.. hardisk 120GB aku pun dah kene “banjir”, tetiba partition hilang, corrupt, sabar je laa.. hilang le fail² yang tak penting & yang penting, pengajarannye..takde ape yang kekal di dunia ni,fail bajet aku pon dah hilang, kene la buat baru menggunakan assumption². syukur alhamdulillah, koleksi gambar² & nasyeeds aku simpan kat hardisk satu lagi, so terselamat la B)

Kat ofis aku nampak ade tanda² akan berlaku perubahan, moga perubahan yang lebih baik, bukan sebaliknya

Cuti Raye

[center][url=galeri_92_20_.php][img]thumbnail.php?id=92[/img][/url][/center]
dah lame gak aku tak jumpe internet, cuti raye..(1-7/11/05) ,so kalo masih belum terlewat, diucapkan salam idul fitri kepada semua pengunjung sidik.org :)..