Kenduri Aqiqah

minggu lepas aku balik kampung, rabu malam khamis balik kuantan, keje sehari, khamis malam jumaat balik kampung.. sampai rumah hari jumaat tengahhari, malam tu ade kang anip buat kenduri aqiqah..aku balik tangan kosong jek.. esok paginye, meeting family..bincang pasal perancangan asal 24/09 nih..setelah berdiskas akhirnya dipersetujui tarikh dianjakkan seminggu kepada 2/10..

Dah ade monitor baru

Baru dapat monitor baru, tq kepada housemate aku hasnul yg tolong belikan (lari lagi bajet bulan nih). monitor lame dah hancur, mula2 gambar jadi kecik,pastu ketuk2 sket ok,lately ketuk2 terus tak keluar gambar.. tamat la riwayat.. [center][url=galeri_86_40_.php][img]thumbnail.php?id=86[/img][/url][/center] so sekarang aku boleh la menjalankan aktiviti dengan aman Tadi pakcik Akil jiran sebelah rumah aku jemput pegi […]

Catatan Pagi Ahad

Minggu lepas aku masuk ofis 2 hari setengah je, isnin & rabu..khamis masuk separuh hari. esok patutnye aku kene pegi cameron, survey tempat treasure hunt. tapi tengok keadaan dulu la ok ke tak.. Takde ape nak diperkatakan di sini sebenarnye, cuma sedih dengan ke’obses’an masyarakat dengat hiburan yang melalaikan (aku pun termasuk la kot). ketika […]

Konvo ke-29 UPM

Malam tadi aku naik bas pukul 12.30 ke KL, sampai KL 04.00.sampai UPM 7.44, sempat la jumpe orang yang aku nak jumpa & family..:) [center][url=galeri_85_20_.php][img]thumbnail.php?id=85[/img][/url][/center] ramai juge konvo kali ni, maybe sebab UPM tahun ni tak buat konvo bulan 2, jadi instead of 3x, dia buat 2x je. Balik ke Kuantan tadi naik bas 9.30, […]