Seminggu lagi pergi ke Pekan Insya-Allah

Seminggu lagi, family aku akan mengadakan rombongan meminang ke Pekan insyaAllah, asal dulu cadang nak pegi semalam (sabtu 24/9), lepas tu ditangguhkan ke (2/10). Elok juga ditangguhkan, sebab lepas tu baru dapat tau skolah2 ganti akan dijalankan pada setiap hari sabtu. maknanye cekgu2 takkan available pada hari sabtu (majoriti kakak², ipar² aku cekgu) Persiapan setakat […]

Google Earth

PERMATA, Bangi (image not available) Kolej Tun Perak (image not available) Kolej 12 (image not available) jadi, bile anda berjalan2, mase tu mungkin gambar anda sedang ditangkap dari satelit..hmm 😮 hari isnin – rabu semalam, aku kat PERMATA, oleh kerana hostel full, terpakse duduk kat marriot, pegi & balik tumpang my colleague, 1st day tu […]

Ujana Ilmu

Semalam, buku2 karangan faisal tehrani yang aku order dari [url=http://ujanailmu.com.my]ujana ilmu[/url], selamat sampai ke ofic, aku order online hari sabtu lepas, payment channel-e BCBB. immediately dia hantar guna pos ekspress, semua buku2 bercirikan fiksyen, teringat zaman budak2 dulu selalu baca buku2 fiksyen kat library, banyak kali juga kene denda sebab buku yang dipinjam misplace@ kene […]

Berjalan Lagi

Hari rabu petang, aku ke Permata Bangi,malam tido kat Permata Bangi, khamis pagi tu ade seminar FRS update. petang tu aku follow membe sorang tu ke KL, name ali, budak PDB . 1st dulu aku jumpa masa course accounting framework 3 minggu lepas, sembang punye sembang, last2 baru tau dia senior SMAPK aku setaun, heheh,aku […]

Kenduri Aqiqah

minggu lepas aku balik kampung, rabu malam khamis balik kuantan, keje sehari, khamis malam jumaat balik kampung.. sampai rumah hari jumaat tengahhari, malam tu ade kang anip buat kenduri aqiqah..aku balik tangan kosong jek.. esok paginye, meeting family..bincang pasal perancangan asal 24/09 nih..setelah berdiskas akhirnya dipersetujui tarikh dianjakkan seminggu kepada 2/10..

Dah ade monitor baru

Baru dapat monitor baru, tq kepada housemate aku hasnul yg tolong belikan (lari lagi bajet bulan nih). monitor lame dah hancur, mula2 gambar jadi kecik,pastu ketuk2 sket ok,lately ketuk2 terus tak keluar gambar.. tamat la riwayat.. [center][url=galeri_86_40_.php][img]thumbnail.php?id=86[/img][/url][/center] so sekarang aku boleh la menjalankan aktiviti dengan aman Tadi pakcik Akil jiran sebelah rumah aku jemput pegi […]